duminică, 20 martie 2011

     Acest blog si toata aceasta idee in general are ca scop informarea corecta a oamenilor in legatura cu niste subiecte pe care cei mai multi dintre noi le-au abandonat inainte de a le aborda. Este cu totul si cu totul esential sa stim cine suntem si de unde venim, pentru a putea stii incotro ne indreptam de fapt si ce anume vrem sa facem cu noi insine. Doar noi suntem capabili de a ne schimba propriile destine dupa propria noastra vointa. Cum anume va explicati haosul infernal si fara sfarsit in care traim , daca nu prin totala lipsa de identitate a noastra, a poporului roman, urmas direct al maretilor geto-daci. Sunt convins, la fel ca multi altii ca nu aceasta este soarta pe care o meritam. In zilele noastre suntem umiliti si prigoniti peste tot, chiar si in propria noastra tara. Noi, care am fost aici stapani ai acestor locuri si ale altora pe care nu le mai avem, cu mult inaintea celor de care depindem acum, am ajuns sa cersim si sa ne umilim pentru orice fleac. Vestea buna este ca toate acestea se pot schimba, ce-i drept cu mult efort, iar noi, tot ce trebuie sa facem este sa vrem cu adevarat schimbarea reala in folosul natiunii noastre milenare. Toate aceste lucruri cred ca le gandeste si le doreste orice roman, doar ca, poate, nu mai are curajul sau vointa de a le exprima.
     In orice caz, intr-un viitor relativ apropiat speram, toate aceste dorinte ale noastre se vor materializa prin forme legale si comun acceptate, la inceput printr-o organizatie, apoi printr-un partid si asa mai departe.
    Dar, deocamdata, am inceput cu inceputul, pentru ca altfel nu se poate cladi nimic durabil si, dupa cum se stie, rabdarea este o virtute.
    Cei care gandesc si simt asa, pot lasa un mesaj cu cateva detalii pe adresa rdcnresita@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu